دانش بنیان

حمایت ها و معافیت ها در صورت های مختلف برای شرکت ها و موسسات دانش بنیان

دانش بنیان

حمایت ها و معافیت ها در صورت های مختلف برای شرکت ها و موسسات دانش بنیان

  • ۰
  • ۰

 فرآیند تمدید تاییدیه دانش ­بنیانشرکت­های متقاضی

 

تمدید دانش بنیانشدن برای شرکت هایی که از مدت دانش بنیان شدن آن‌ها 2 سال می گذرد

در مورد این قبیل شرکت‌ها اگر از زمان تایید آن‌ها 2 سال گذشته باشد، متن زیر به عنوان پیامک برای آنان ارسال می­ گردد:

” احتراما به اطلاع می­رساند که بر اساس آیین­نامه تشخیص شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و به منظور تمدید(ارزیابی مجدد) و استفاده از مزایای قانون می­بایست حداکثر تا تاریخ ——– با مراجعه به کارتابل خود درشبکه دانش بنیان ، اطلاعات خود را اصلاح و ارسال نمایید.  شرکت‌ها پس از دریافت این پیام به منظور تمدید تاییدیه دانش­ بنیانشرکت باید نسبت به اصلاح و ارسال اطلاعات خود اقدام تا در فرآیند تمدید قرار گیرند.

شرایط تمدید شرکت‌های دانش بنیان نوپا

 

شرکت هایی که بیش از سه سال از تاریخ تایید آنها نگذشته است.این شرکت‌ها علاوه بر معیارهای شرکت‌ دانش بنیان نوپا باید اظهارنامه  مالیاتی سال مالی گذشته را داشته باشند و در سامانه بارگذاری کنند.

این شرکت‌ها باید معیارهای شرکت‌های تولید کننده کالا و خدمات دانش‌بنیان را احراز کنند، یعنی:

الف)حداقل (50) درصد از درآمد یک سال مالی گذشته شرکت (که در اظهارنامه مالیاتی شرکت ذکر شده است)، ناشی از فروش کالاها و خدمات دانش‌بنیان باشد.

ب) نسبت کارکنان تمام‌وقت در بخش‌های اصلی شرکت با حداقل مدرک کارشناسی، به کل کارکنان تمام وقت فعال در بخش‌های اصلی شرکت، برای شرکت‌های دارای کمتر از (50) نفر نیروی انسانی حداقل (30) درصد و برای سایر شرکت‌ها حداقل (20) درصد باشد.

شرایط تمدید  گواهینامه شرکت‌ دانش بنیان تولیدی 

این شرکت‌ها باید معیارهای زیر را احراز کنند:

الف)حداقل (50) درصد از درآمد یک سال مالی گذشته شرکت (که در اظهارنامه مالیاتی شرکت ذکر شده است)، ناشی از فروش کالاها و خدمات دانش‌بنیان باشد.

ب) نسبت کارکنان تمام‌وقت در بخش‌های اصلی شرکت با حداقل مدرک کارشناسی، به کل کارکنان تمام وقت فعال در بخش‌های اصلی شرکت، برای شرکت‌های دارای کمتر از (50) نفر نیروی انسانی حداقل (30) درصد و برای سایر شرکت‌ها حداقل (20) درصد باشد.

مشارکت اعضای هیات علمی و کارمندان دولت در شرکت های دانش‌بنیان

تأسیس شرکت توسط اعضای هیئت علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و کارمندان دولت بلامانع است و در مواردی که اعضای هیئت علمی اقدام به مشارکت در تأسیس یا مدیریت شرکتی کنند که هنوز به عنوان شرکت دانش‌بنیان به تایید «کارگروه ارزیابی  شرکت‌های دانش‌بنیان» نرسیده، اقدام خلاف قانونی صورت نگرفته است.

تنها محدودیتی که در این زمینه وجود دارد، موضوع منع مداخله کارمندان دولت در معاملات دولتی و کشوری است. این موضوع نیز تنها در مواردی اهمیت پیدا می کند که شرکت مورد نظر قصد انعقاد قرارداد با دولت را داشته باشد. بنابراین در مواردی که این شرکت‌ها کالاها و خدمات خود را صرفا به بخش خصوصی می فروشند، با محدودیت قانونی مواجه نبوده و به طور طبیعی مشمول قانون راجع به منع مداخله وزرا و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری نخواهند بود. در ضمن کارمندان دولت نمی­توانند به عنوان مدیرعامل شرکتی مشغول به کار شوند.

شرکت‌هایی که مشمول قانون منع مداخله کارمندان در معاملات دولتی نیستند

با توجه به ماده22 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت – مصوب 4/12/93، اعضای هیأت‌ ‌‌‌علمی آموزشی و پژوهشی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی شاغل در سمتهای آموزشی و پژوهشی با اطلاع مدیریت دانشگاه برای داشتن سهام یا سهم‌الشرکه و عضویت در هیأت‌‌‌‌مدیره شرکت‌های دانش‌بنیان، مشمول قانون راجع به منع مداخله وزرا و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری مصوب 1337 نیستند.

بنابراین در مواردی که اعضای هیئت علمی اقدام به مشارکت در مدیریت یا تأسیس شرکتی کنند که هنوز به عنوان شرکت دانش‌بنیان به تایید «کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش­ بنیان و نظارت بر اجرا» نرسیده، اقدام خلاف قانونی صورت نگرفته است. مگر آنکه این شرکت‌ها قصد داشته باشند در معاملات یا داوری در دعاوی با اشخاص ذکر شده در زیر شرکت نمایند که در این صورت برخلاف «قانون راجع به منع مداخله وزرا و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری» عمل شده است:

دولت یا مجلسین یا شهرداری­ها یا دستگاههای وابسته به آنها و یا هر سازمان یا موسسه ای که اکثریت سهام یا اکثریت منافع یا مدیریت یا اداره کردن یا نظارت آن متعلق به دولت و یا شهرداری­ها و یا دستگاههای وابسته به آنها باشد.

اشخاصی که به نحوی از انحاء از خزانه دولت یا مجلسین یا موسسات مذکور در بالا حقوق یا مقرری یا حق الزحمه یا پاداش و یا امثال آن به طور مستمر (به استثنا حقوق بازنشستگی و وظیفه و مستمری قانونی) دریافت می دارند.

مدیران و کارکنان بنگاه­های خیریه ای که از دولت یا از شهرداری­ها کمک مستمر دریافت می دارند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی